Ești în căutarea unui cămin confortabil într-o zonă bună dar totodată liniștită și cu acces rapid la toate facilitățile civilizației ?

Te invităm să descoperi complexul Brâncuși Park Apartments, apartamente de vânzare în Drumul Taberei, sectorul 6. Fiecare apartament este unic și personalizat pentru tine, în acord cu bugetul, dorințele și personalitatea ta proprie. Să descoperi originalitate și eleganță la cele mai avantajoase prețuri ca și balantă preț versus calitate. Complexul de apartamente Brâncuși Park Apartaments din Drumul Taberei , sector 6 se afla în imediata apropiere a noii stații de metrou Valea Ialomiței cee ce îi conferă multiple avantaje.

Care sunt avantajele achiziționării unui apartament în Drumul Taberei ?

Drumul Taberei a fost conceput ca și un cartier mic burghez, un cartier aerisit, cochet, cu spații verzi, cu complexuri de magazine. Cu alei liniștite unde te poți plimba cu bicicleta și unde te poți întoarce acasă la orice oră, în siguranță. Acum au apărut marile lanțuri de supermarketuri și metroul.

Apartamentele din sectorul 6, Drumul Taberei, constituie o valoare solidă atât ca și investiție cât și ca spațiu de locuit. Brâncuși Park Apartments a fost construit exact în acest sens.

Fie că doresti un spațiu confortabil de locuit pentru tine și familia ta sau intenționezi să faci o investiție imobiliară care să îți aducă un profit în viitor, cu siguranță că vei face o alegere perfectă prin achiziționarea unui apartament în Drumul Taberei, din complexul Brâncuși Park Apartments.

Vei avea acces rapid la stația de metrou Valea Ialomiței, supermarket Kaufland, supermarket Mega Image, parcul Brâncuși, școala și gradiniță pentru juniorii familiei.

Structura clădirilor din ansamblul rezidențial este solidă și bine consolidată, folosindu-se materiale de calitate precum Baumit, Veka, Caparol.

Te invităm să descoperi bucuria de a locui sau de a investi în apartamente din Drumul Taberei, sector 6.

Vino la o plimbare urbană pentru a descoperi o experiență boemă și cu aer totodată modern la Brâncuși Park Apartments și pentru a te convinge despre valoarea utilă a unei investiții în apartamentele din Drumul Taberei. Vei descoperi un confort desăvârșit care îți asigură viitorul familial și financiar.

Prețurile apartamentelor din Drumul Taberei, complexul Brancusi Park Apartment, sunt inbatabile și nu suportă concurență pentru calitatea oferită. Aceasta va face ca invesțita în aceste apartamente să fie una ideală pentru confortul tău financiar și pentru viitorul tău. Achiziționarea unui apartament în Drumul Taberei îți va aduce cu sigurantă un profit bun deoarece raportul calitate versus preț este unul deosebit de ridicat. Îl poți achizitiona ca și locuintă personala, ca și investiție pentru a plasa economii, ca spații pentru birouri sau pentru închiriere ulterioară. Orice variantă ai alege, profitul este garantat.

Iata cateva specificatii tehnice :

Structura blocului este una specifică pe grindă dala. Acest lucru permite căminului să aibe pereți drepți, fară grinzi, astfel încat să nu incomodeze amenajarea interioară și o înălțime extraordinară de 3 metri. Spre exemplu într-un apartament de 3 camere, poți beneficia de un living de 30 de metri pătrați și 3 metri înălțime, acestea fiind posibil construite doar la case pe grindă dala.

Blocul este construit pe subsol cu radier general de 900mp, 3 plase de otel si 80 cm beton armat. Nucleul blocului este compus din suprafata din jurul casei scarii si a liftului si este facut din beton armat si structuri din fier de 28 si 35 grosime in forma de X pentru a prelua greutatile si eforturile intr-un mod cat mai eficient.

Subsolul este descoperit si aerisit. Pentru carucioare avem rampa de intrare, acces rapid si confortabil.

În subsol si lift la nivel zero, astfel sa fie cat mai usor de urcat. La subsol gasim locuri parcare contracost, camera pompelor iar in curtea interioara un loc amenajat (curte de lumina englezeasca).

Grinda dala inseamna 3 m inaltime pentru apartamente, pereti drepti fara grinzi care sa nu obtureze amenajarea interioara in vreun fel, mai mult spatiu, camere mai mari mai luminoase si suprafete vitrate mari, generoase.

Structura blocului este una specifică pe grindă dala. Acest lucru permite căminului să aibe pereți drepți, fară grinzi, astfel încat să nu incomodeze amenajarea interioară și o înălțime extraordinară de 3 metri. Spre exemplu într-un apartament de 3 camere, poți beneficia de un living de 30 de metri pătrați și 3 metri înălțime, acestea fiind posibil construite doar la case pe grindă dala.

Blocul este construit pe subsol cu radier general de 900mp, 3 plase de oțel și 80 cm beton armat. Nucleul blocului este compus din suprafața din jurul casei scării și a liftului și este făcut din beton armat și structuri din fier de 28 și 35 grosime în formă de X pentru a prelua greutățile și eforturile într-un mod cât mai eficient.

Subsolul este descoperit și aerisit. Pentru cărucioare avem rampă de intrare, acces rapid și confortabil în subsol și lift la nivel zero, astfel să fie cât mai ușor de urcat. La subsol găsim locuri parcare contracost, camera pompelor iar in curtea interioară un loc amenajat (curte de lumina englezească).

Grinda dala înseamnă 3 m înălțime pentru apartamente, pereți drepți fără grinzi care să nu obtureze amenajarea interioară în vreun fel, mai mult spațiu, camere mai mari mai luminoase și suprafețe vitrate mari, generoase.

Pereții apartamentelor sunt din cărămidă SOCERAM tip Porotherm de 30cm, iar pereții interiori din cărămidă de 11,5. Peste zid s-a aplicat tencuiala BAUMIT, glet BAUMIT, finisaj lavabil DURAZIV. La exterior avem termosistem de 10 cm EPS 80 ignifugat, cu barieră de vată din sticlă între etaje, plasă CAPAROL, vopsea structurată CAPAROL. Calitate nr 1 în România.


Geamurile: VEKA
, profil 76 import Germania, feronerie Rotto, sticlă 4 anotimpuri, tratată Low-e, cu efect fumuriu pe dinafară ( respinge căldura solară și are efect de intimidate, deci nu se vede în casă). De menționat că sunt câte 3 foi de geam pe living, nu 2, deci avem lumină naturală multă.


Ușile sunt PINUM
, interior și exterior, iar pentru interior se pot alege din mai multe culori: alb, arctic, gri, wenge.

Instalații: ROMSTAL, toată țeava PPR este gri verde armată cu fibră, calitatea I, cu rezistență peste 40 de ani comform producătorului.

Centrala ARISTON 24 kw pe 2 cam și 28 kw pe 3 camere , cu Wi Fi .se poate monta termostat wireless, garanție 3 ani.

Băile: mobilier, căzi, cabină duș, baterii, WC suspendat, TECE tip Geberit, toate de la DELTA STUDIO.

Gresia și faianța sunt import Spania, pe diferite nuanțe de gri, alb, antracit, crem. Apartamentele nu seamănă între ele, fiind originale și personalizate la cerere, clientul având posibilitatea să își aleagă, după gust, mai multe modele și combinații.

Îți vei putea amenaja și finisa apartamentul conform cu preferințele tale și în scopul pe care îl dorești: locuință de familie, birouri de firmă sau spațiu potențial pentru închiriat. Orice ai alege, vei avea asigurată calitatea numărul 1 din România.

Blocul este conectat la toate utilitățile: Apa Nova pentru apă și canal, Distrigaz, Enel, DIGI internet și cablu.
Drumul de acces este asfaltat proaspăt, cu iluminat public.

Acces ușor și rapid la mijloace de transport în comun: stația de metrou Valea Ialomiței și Brâncuși ( la 10 minute de mers pe jos) , linia de autobuz 168 ( la 200 metri de bloc ).

Farmecul apartamentelor din cartierul Drumul Taberei:

Te poți plimba liniștit, în timpul liber, pe aleile scăldate în vegetație, sau, te poți opri la o cafenea, cofetărie sau bar, Centrul commercial Auchan, Plaza Romania sau Centrul Comercial Drumul Taberei. Se pare că Drumul Taberei este un cartier plin de…surprize dulci.

Vei putea savura farmecul parcului Brâncuși și vei putea desfășura activități sportive, ceea ce este un mare avantaj pentru un locuitor al aglomeratului București. Liniște, răcoare, atmosferă de oraș mic, în care toată lumea se cunoaște și se salută.  Te vei atașa de cartier, vei interacționa cu oameni cumsecade și te vei simți ca într-o zi de vacanță.

Te așteptăm să descoperi apartamentele din Drumul Taberei, sector 6, complexul rezidențial Brâncuși Park Apartments.